Četverosoban stan- penthouse, Čiovo, Prodaja, 223m2

605000€

AT024324

ID Nekretnine

Stan

Vrsta nekretnine

223

2025

Godina izgradnje

4

Sobe

3

Kupaonice

Opis

Prodaje se četverosoban stan na trećem katu manje zgrade na Čiovu s pogledom na more. Nalazi se na udaljenosti 7 km od zračne luke.

Stan se sastoji od četiri spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, wc-a, dvije kupaonice, ostave, lođe, balkona i krovne terase.

Stanu pripadaju i dva parkirna mjesta u garaži koja su u cijeni stana.

Projekt je trenutno na građevinskoj dozvoli čije izdavanje se uskoro očekuje a planirano useljenje je u 2025. godini.

Luksuzna stambena zgrada planirana je kao simbol ekskluzivnosti, smještena na privilegiranom dijelu otoka s nevjerojatnim pogledom na Jadransko more. Arhitektonska rješenja su pažljivo odabrana kako bi se uklopila u prirodnu ljepotu okoline, koristeći materijale vrhunske kvalitete i održive tehnologije.

Stambena zgrada dizajnirana je s naglaskom na prostranost, udobnost i luksuz. Svaki stan pruža prozračnost i obilje prirodne svjetlosti, dok privatne terase omogućuju neometani pogled na more i zalazak sunca.

Vlasnicima stanova će biti na raspolaganju zajednički vrt gdje stanari mogu naknadno u dogovoru ugraditi grill, stol, stolice ili drugi vrtni mobilijar. Vanjski parking i zajednički dijelovi biti će pokriveni videonadzorom zbog sigurnosti i zaštite imovine svih stanara.

Stambena zgrada posjeduje 12 podzemnih garažnih mjesta iz kojih se stubištem može doći do stanova i 7 vanjskih parkinga. Uz garžno mjesto dostupne su i punionice za električna vozila.

Također, zgrada posjeduje dizalo, kojim se možete odvesti iz garaže do vlastitog stana.

Krovna terasa ima svoja privatna ulazna vrata koja se ključaju i koristi je isključivo vlasnik stana.

Na terasi se nalazi priključci TV, SAT, mrežna priključnica (internet), elektro priključnice, te instalacije za jacuzzi.

Kao osvjetljenje koristiti će se LED rasvjeta koja može biti dimovana kako bi se prilagodila intimi boravka i vrsti korištenja.

Agencijska provizija 3%.

Lokacija

Splitsko-Dalmatinska

Županija

Čiovo

Grad

Čiovo

Kvart / Općina

Kontakt