Kuća 480 m2 s okućnicom 400m2, prvi red do mora, Čiovo, čaroban pogled

1850000€

AT990424

ID Nekretnine

Kuća

Vrsta nekretnine

480

400

Okućnica m²

7

Sobe

5

Kupaonice

Opis

Na otoku Čiovo, u mjestu Okrug Gornji prodaje se kuća s tri apartmana i poslovnim prostorom u prizemlju, udaljena tek nekoliko koraka od mora s iznimnim pogledom i svakodnevnim mirisom i šumom mora.

Poznata čiovka šljunčana plaža nalazi se odmah ispred kuće.

Kuća se sastoji od prizemlja, prvog i drugog kata. Sve tri etaže imaju pogled na more koji ostavlja bez daha. Lokacija je čarobna.

U prizemlju se nalazi poslovni prostor koji je u funkciji restorana unutarnje površine 130 m2 te vanjske zatvorene terase 130 m2. Restoran se sastoji od uslužne sale za goste sa sjedećim mjestima, šanka, kompletno opremljene kuhinje, sanitarnih čvorova za osoblje i goste, kupaonice za osoblje te velike zatvorene terase.

Na prvom katu nalaze se dva moderna dvosobna prostrana stana a sastoje se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje sa blagovaonicom, kupaonice te terase.


Na drugom katu smješten je luksuzan trosoban Penthouse površine 120 m2. Sastoji se od tri spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje sa blagovaonicom, kupaonice, wc-a te velike lođe i terase. Pri renovaciji kuće korišteni su najkvalitetniji materijali a za moderan i luksuzan ugođaj zaslužan je dizajnerski namještaj kojim je kuća namještena. Ispred kuće nalazi se 7 parking mjesta u vlasništvu.

Odlična investicijska prilika. Zagarantiran je godišnji prihod od najma restorana a od lipnja do rujna apartmani će biti zauzeti bez slobodnog termina po cijeni min 350 eur/dan.

Okrug se nalazi se na zapadnom dijelu otoka Čiova. Čine ga Okrug Gornji i Okrug Donji, dva tradicionalna dalmatinska mjesta. Svojim je zemljopisnim položajem središte dalmatinske mikroregije. Ima blagu mediteransku klimu, bujnu subtropsku i mediteransku vegetaciju, arhipelag slikovitih otočića, bezbroj malih skrovitih uvala i plaža. Okrug je i time i sa svojih 2670 sunčanih sati godišnje jedno je od najprivlačnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj.

U Okrugu Gornjem i Donjem mnoštvo je restorana, konoba i drugih ugostiteljskih objekata s bogatim izborom izvornih dalmatinskih specijaliteta. Svim svojim gostima, uz obilje sunca i bistrog mora, nudi raznolike rekreativne sadržaje.

Škola ronjenja pruža mogućnost užitka u Ijepotama jadranskoga podmorja; fitnes centar s teniskim terenima oslobađa od svih stresova suvremenog života. Organiziraju se svakodnevni izleti malim brodicama u obližnje tihe uvale; iznajmlju se skuteri i provode letovi padobranima na mjesnoj plaži.

Blizina Trogira (2 km), koji je pod zaštitom UNESCO-a, pruža mogućnost uživanja u 2800 godina staroj njegovoj jezgri, ali i mogućnost noćnih provoda.

S otoka Čiova mogući su izleti na slapove Krke (60 km), u Split (33 km), u Međugorje (100km). 

Značajno je da je Zračna luka Split od mjesta udaljena svega 8 km. Srednja temperatura zraka od 16° C i 281 dan u godini s prosječnom temperaturom iznad 10° C preduvjeti su za ugodan boravak tijekom cijele godine.

Agencijska provizija 3%.

Lokacija

Splitsko-Dalmatinska

Županija

Čiovo

Grad

Čiovo

Kvart / Općina

Kontakt