Kamena villa s bazenom, Brač

590000€

AT87690

ID Nekretnine

Kuća

Vrsta nekretnine

135

400

Okućnica m²

3

Sobe

3

Kupaonice

Opis

Prodaje se prekrasna kamena villa s bazenim i pogledom na more u mjestu Škrip na otoku Braču.

Stambena površina ove kamene ville na dvije etaže je 135 m2 +100m2 terase. Zemljište je veličine cca 460m2.
Prizemlje se sastoji od spavaće sobe, wc-a, kupaonice, kuhinje s blagovaonicom i dnevnog boravka. Iz dnevnog boravka je otvoren prolaz na terase i bazen s kojih se pruža prekrasam otvoren pogled na more i kopno.

Bazen je površine 40m2.

Unutarnjim stepenicama odlazi se na prvi kat gdje se nalaze dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i dvije terase također s otvorenim pogledom na more i kopno.

Villa je građena u tradicionalnom dalmatinskom arhitektonskom stilu, a osnovni materijal korišten u vanjskom uređenju je poznati brački kamen, dok je hortikultura uređena tradicijskim biljem i travnjakom. Ispred ville su dva natkrivena parking mjesta.

Villa se nalazi u slikovitom i najstarijem mjestu na otoku Braču, u Škripu, na brežuljku s kojeg se pruža otvoren pogled na more, splitsko, omiško i makarsko područje. Škrip je tradicionalno dalmatinsko malo selo izgrađeno od kamena, sa samo 200 stanovnika.

Ova villa je izvrsna prilika za kupnju i boravak te za nastavak uhodanog poslovanja u turizmu s već renomiranim rejtingom za luksuzno turističko iznajmljivanje.

Vlasništvo i dokumentacija su uredni.

Lokacija

Splitsko-Dalmatinska

Županija

Brač

Grad

Škrip

Kvart / Općina

Kontakt