Kuća na plaži, Brač

1700000€

AT9697

ID Nekretnine

Kuća

Vrsta nekretnine

198

260

Okućnica m²

3

Sobe

4

Kupaonice

Opis

Prodaje se predivna kuća s bazenom koja se nalazi uz samo more, na šljunčanoj plaži. Kuća se nalazi na otoku Braču.

Kuća se sastoji od podruma, prizemlja i potkrovlja ukupne bruto površine 198m2 i okućnice površine 260m2. Etaže su međusobno povezane prekrasnim unutarnjim stubištem.

Ispred kuće se nalaze bazen i sunčalište a mediteranski način života iskusit ćete svakodnevnim roštiljanjem isped kuće u sjeni borova i uz šum mora. Idilično.

U podrumu se nalazi vinoteka, strojarnica i open space prostor u kojem su trenutno smješteni kauč, stol za kušanje vina s društvom i bračni krevet koji je odvojen od prethodno navedenog. Podrum ima male prozore kroj koje dopire svjetlost.

Prizemlje je prostrani open space prostor u kojem se nalazi velika kuhinja s krušnom peći, blagovaonica, wc, kupaonica s jacuzzijem i dnevni boravak. Zimski dani, uz šum mora, će biti posebni jer se u dnevnom boravku nalazi veliki kamin.

U potkrovlju se nalaze dvije prostrane spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom.

Na prekrasnoj šljunčanoj i osunčanoj plaži na koju stižete uistinu za samo 1 korak, možete uživati tijekom cijelog dana.

Parking dostupan.

Lokacija kuće koja je na samoj plaži i predivna kuća koja pruža cjelogodišnji užitak predstavljaju rijetku priliku za stvaranje jedinstvenog boravka u Hrvatskoj.

Iskoristite priliku i postanite vlasnik nekretnine kakva se rijetko nalazi na tržištu.

Vlaništvo uredno, nekretnina posjeduje uporabnu dozvolu.

Lokacija

Splitsko-Dalmatinska

Županija

Brač

Grad

Brač

Kvart / Općina

Kontakt