Apartman u samom srcu Splita, na korak od svih znamenitosti

117000€

AT000624

ID Nekretnine

Stan

Vrsta nekretnine

26

117000

Godina izgradnje

2

Sobe

1

Kupaonice

Opis

Prodaje se uređeni apartman od 26m2 u centru Splita u blizini svih znamenitosti grada.

Stan se nalazi na 1. katu na odličnoj lokaciji u samom srcu Splita, podno Marjana.
S dvije spavaće sobe, opremljenom kuhinjom i dnevnim boravkom, uređenom kupaonicom s wc-om, ovaj apartman ima puno potencijala privući turiste koji žele uživati u Splitu.

S obzirom na njegovu lokaciju i opremljenost, definitivno je primamljiva prilika za ulaganje u turistički smještaj.

Stan u centru Splita pruža mnoge prednosti kao prilika za kupnju:

Lokacija: Centar Splita je poznat po svojoj povijesnoj i kulturnoj vrijednosti, te je popularna destinacija među turistima. To znači da bi takav stan imao dobru popunjenost tijekom turističke sezone, što može pružiti dodatni prihod vlasniku.

Potencijal za iznajmljivanje: S obzirom na turističku atraktivnost i potražnju za smještajem u centru grada, takav stan bi mogao biti izvrsna investicija za iznajmljivanje.

Pristup sadržajima: Boravak u centru Splita omogućava jednostavan pristup restoranima, trgovinama, kulturnim znamenitostima i plažama, čime se stvara ugodan i praktičan životni prostor.

Vrijednost nekretnine: Nekretnine u centru gradova obično imaju stabilnu ili čak rastuću vrijednost tijekom vremena, što ih čini dobrim dugoročnim ulaganjem.

Sve ove prednosti čine stan u centru Splita atraktivnom prilikom za kupnju, bilo za osobnu uporabu ili kao dio investicijskog portfelja.

Lokacija

Splitsko-Dalmatinska

Županija

Split

Grad

Centar

Kvart / Općina

Kontakt