Dvije luksuzne kuće, Rogoznica, Prodaja, 543 m2

2200000€

AT240101

ID Nekretnine

Kuća

Vrsta nekretnine

543

2016

Godina izgradnje

9

Sobe

8

Kupaonice

Opis

Prodaju se dvije kuće u Rogoznici ukupne površine 543 m2, a nalaze se na predivnoj lokaciji, u blizini poznate marine- Marina Frapa. Ovaj kompleks s dvije kuće nalazi se 20 m od mora, 26 km od zračne luke Kaštela i 70 km od Zadra. Predivan pogled na more i marinu Marina Frapa.

Prva kuća ima 242,58 m2 i sastoji se od prizemlja i dva kata.

U prizemlju se nalazi jedan apartman koji se sastoji od dvije spavaće sobe, kupaonice, dnevnog boravka s kuhinjom i velike terase. Na drugom i trećem katu je apartman koji ima četiri spavaće sobe, tri kupaonice, veliki dnevni boravak, kuhinju i veliku terasu. S terase se pruža predivan pogled na more i marinu.

Kuća ima sustav video nadzora, podno grijanje, klimatizaciju, kotlovnicu… Pri gradnji i opremanju, korišteni su visokokvalitetni materijali.

Druga kuća ima 300 m2 i sastoji se od tri kata.

U prizemlju se nalazi praonica rublja, kupaonica, dnevni boravak s velikom kuhinjom i blagovaonicom iz koje se izlazi na terasu i bazen. Na prvom katu se nalaze dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama. Na drugom katu nalazi se glavna spavaća soba prostor za odmor, kupaonica i mala kuhinja. Kuća ima i vinski podrum.

Pokraj kuće nalazi se ljetna kuhinja i roštilj.

Okoliš je uređen u mediteranskom stilu i ima sustav navodnjavanja.

Odlična investicija!

Plaža 20m

Supermarket i restoran 100m

Trogir 20 km

Lokacija

Šibensko- kninska

Županija

Rogoznica

Grad

Rogoznica

Kvart / Općina

Kontakt