Dvosoban apartman u renoviranoj kamenoj kući na Korčuli, 77m2 i potkrovlje

207000€

AT650424

ID Nekretnine

Stan

Vrsta nekretnine

77

2024

Godina izgradnje

2

Sobe

2

Kupaonice

Opis

U malom mirnom mjestu na otoku Korčuli, udaljenom svega 2,7 km od grada Korčule renovirana je stara kamena kuću u koju su se smjestila 3 predivna apartmana.

U prizemlju se nalaze dva jednosobna apartmana, svaki sa svojom vlastitom terasom a na prvom katu nalazi se predivan dvosoban apartman s potkrovljem koje se proteže preko cijele etaže.

Apartman A3 nalazi se na prvom katu kuće i ima dvije spavaće sobe, prostrani dnevni boravak, kuhinju, kupaonicu i dva wc-a a ukupna površina apartmana je 77m2 + potkrovlje.

Prilikom renovacije korišteni su najkvalitetniji materijali i ugrađena je kvalitetna oprema. Arhitekti koji su sudjelovali u izradi projekta, izvrsno su iskoristili prostor i staroj dalmatinskoj kući dali novi sjaj. Kuća je zadržala obris i stil lokalne arhitekture.

Spoj tradicije s modernim elementima čine ovaj apartman savršenim za boravak.

Ukoliko bi ipak htjeli cijelu kuću samo za sebe, ni to još uvijek nije problem! Kuća je upravo stavljena na tržište i sva tri apartmana su na prodaju. Cijena za cijelu kuću ukupne površine 147m2 s potkrovljem koje se proteže preko cijele etaže i vrtom od 70m2 iznosi 310.000 EUR.

Kuća je etažirana, ima odvojena brojila za vodu i struju.

Vlasništvo je uredno.

Ova prekrasna kuća udaljena je 2 minute automobilom, odnosno 2,7km od mora, plaža, restorana i svih ostalih sadržaja.

Srednjodalmatinski otok Korčula dug je 46,8 km, prosječne širine 5,3 do 7,8 km, ima površinu od 270 km2 i po veličini je šesti otok na Jadranskom moru. Od poluotoka Pelješca dijeli ga Pelješki kanal, a među njima je najmanja udaljenost 1270 m. Otok Korčula je dobro razveden nizom zaljeva i uvala. Klima na otoku je vrlo blaga, mediteranskog obilježja. Srednje temperature su razmjerno visoke: godišnja je 16,8 stupnjeva C, u najhladnijem mjesecu siječnju 9,1 stupnjeva C, a najtoplijem srpnju 26,9 stupnjeva C.

Otok obiluje prirodnim ljepotama posebne privlačnosti, vrijednih da ih se posjeti i upozna. U blizini grada Korčule je arhipelag dvadesetak nenaseljenih otočića obraslih gustom makijom i pristupačne obale: na nekima su uz more glatke kamene ploče pogodne za sunčanje.

Korčula je povijesni utvrđeni grad na istočnoj obali otoka Korčule.
Stari grad je okružen zidinama, a ulice su raspoređene u riblje kosti omogućujući slobodno strujanje zraka, ali i štiteći od jakih vjetrova.
Od značajnijih povijesnih znamenitosti navest ćemo gotičko-renesansnu katedralu Svetog Marka, gradsku vijećnicu, te masivne gradske zidine, kao i franjevački samostan iz 15. st. s prekrasnim manastirom na otoku Badija.

Agencijska provizija 3%.

Lokacija

Dubrovačko-neretvanska

Županija

Korčula

Grad

Korčula

Kvart / Općina

Kontakt