Dvosoban stan + garsonjera, Marina-250m od mora, 80,48m2

160000€

AT050624

ID Nekretnine

Stan

Vrsta nekretnine

80

3

Sobe

2

Kupaonice

Opis

U Marini, pokraj Trogira, prodaju se dva etažirana stana koja se nalaze na drugom katu dvokatnice, ukupne površine 80,48 m², a udaljeni su 250 m od mora.

Drugi kat kuće, koji se prodaje u cijelosti, sastoji se od dva stana – dvosoban stan površine 51,69 m² i garsonjera površine 28,79 m². Stanovi mogu funkcionirati i kao jedan stan.

Na drugi kat se dolazi iz dvora kuće, vlastitim vanjskim stepenicama koje vode na mali balkon na drugom katu. S balkona se kroz zajednička vrata ulazi u maleni pretprostor, iz kojeg se zasebno ulazi u oba stana.

Dvosoban stan površine 51,69 m² sastoji se od:

dvije spavaće sobe,
kupaonice s WC-om,
kuhinje s blagovaonicom,
dnevnog boravka,
natkrivene terase i
nenatkrivene terase.

Garsonjera površine 28,79 m² sastoji se od:

ulaznog hodnika,
kupaonice s WC-om,
male kuhinje s blagovaonicom koja je od spavaćeg dijela odvojena velikim ormarom i
balkona.

Vlasništvo je uredno, stanovi su etažirani.

Cijena nije fiksna.

Glavni razlozi zašto su ovi stanovi dobra investicija:

1. Blizina mora
Turistička atrakcija: Stanovi se nalaze samo 250 metara od mora, što ih čini izuzetno atraktivnima za turiste koji traže smještaj blizu plaže.
Rekreativne aktivnosti: Blizina mora omogućava jednostavan pristup aktivnostima poput plivanja, ronjenja, jedrenja i drugih sportova na vodi.

2. Fleksibilnost prostora
Dva stana u jednom: Stanovi su etažirani kao dva odvojena prostora – jedan dvosoban stan i jedna garsonjera. Ovo pruža fleksibilnost u korištenju prostora. Stanovi mogu funkcionirati kao jedan veći stan ili se mogu koristiti odvojeno.
Višestruke mogućnosti: Ova fleksibilnost je idealna za obitelji koje traže dodatni prostor za goste ili za iznajmljivanje jedne jedinice dok koriste drugu.

3. Turistički najam
Prihod od najma: Zbog svoje atraktivne lokacije blizu mora i turističkih atrakcija, stanovi su idealni za kratkoročni ili dugoročni turistički najam. Ovo može generirati značajan prihod tijekom turističke sezone.
Popularna destinacija: Marina je popularna među turistima koji traže autentično dalmatinsko iskustvo, što povećava potencijal za uspješan najam.

4. Ugodan životni prostor
Prostranost: Dvosoban stan površine 51,69 m² i garsonjera površine 28,79 m² pružaju dovoljno prostora za ugodan boravak.
Terase i balkoni: Natkrivena i nenatkrivena terasa te balkoni omogućuju uživanje na otvorenom i pružaju dodatni životni prostor.

5. Vlastiti ulaz i privatnost
Vlastite stepenice: Vlastite vanjske stepenice koje vode do stanova osiguravaju privatnost i neovisnost od ostalih dijelova kuće.
Zasebni ulazi: Stanovi imaju zasebne ulaze, što dodatno doprinosi osjećaju privatnosti i neovisnosti.

6. Uredna dokumentacija
Etažirano vlasništvo: Uredna vlasnička dokumentacija i etažiranje stanova olakšavaju kupoprodaju i potencijalne pravne transakcije.

7. Blizina Trogira i Splita
Povijesne atrakcije: Blizina Trogira, grada pod zaštitom UNESCO-a, nudi dodatne mogućnosti za kulturne izlete i istraživanje povijesnih znamenitosti.
Pristupačnost: Blizina Zračne luke Split čini ove stanove lako dostupnima međunarodnim posjetiteljima.
Sve ove prednosti čine ove stanove u Marini odličnim izborom za one koji traže investiciju u nekretnine s turističkim potencijalom, ugodan životni prostor blizu mora ili oboje.

Marina je slikovito malo mjesto smješteno uz obalu Jadranskog mora, pokraj Trogira, u Hrvatskoj. Ovo mjesto, koje se nalazi otprilike 12 kilometara zapadno od Trogira, poznato je po svojoj prekrasnoj prirodi, čistom moru i bogatoj povijesti. Evo nekoliko ključnih informacija o Marini:

Povijest i kultura
Povijesne znamenitosti: Marina ima nekoliko povijesnih znamenitosti, uključujući renesansnu kulu koju je izgradila obitelj Kaštelan u 15. stoljeću kao obranu od Turaka. Tu je i crkva sv. Ivana, sagrađena u 15. stoljeću.
Kultura: Marina je zadržala svoj tradicionalni dalmatinski šarm s uskim kamenitim ulicama, starim kućama i lokalnim običajima.

Prirodne ljepote i plaže
Obala: Marina je poznata po svojoj razvedenoj obali s brojnim uvalama, koje su idealne za kupanje, ronjenje i druge morske aktivnosti.
Plaže: Mjesto ima nekoliko lijepih plaža s kristalno čistim morem, idealnih za obitelji i turiste koji traže miran odmor.

Aktivnosti i rekreacija
Nautika: Marina je popularna među nautičarima zbog svoje sigurne luke i marine koja nudi sve potrebne usluge za brodove i jahte.
Sportovi na vodi: Pored nautičkog turizma, u Marini se mogu baviti i raznim sportovima na vodi poput jedrenja, kajakarenja i surfanja.

Gastronomija
Lokalna kuhinja: Restorani i konobe u Marini nude autentična dalmatinska jela, uključujući svježe morske plodove, maslinovo ulje, domaće vino i razne specijalitete od ribe.

Pristupačnost
Blizina Trogira: Marina je lako dostupna iz Trogira, grada pod zaštitom UNESCO-a, koji je poznat po svojoj povijesnoj jezgri, katedralama i palačama. Također je blizu Zračne luke Split, što je čini lako dostupnom destinacijom za međunarodne posjetitelje.

Sve ove karakteristike čine Marinu idealnim mjestom za miran odmor, istraživanje dalmatinske kulture i uživanje u prirodnim ljepotama Jadranskog mora.

Lokacija

Splitsko-Dalmatinska

Županija

Marina

Grad

Marina

Kvart / Općina

Kontakt