Garsonjera, Čiovo, Prodaja, 18m2

95000€

AT0235

ID Nekretnine

Stan

Vrsta nekretnine

18

2025

Godina izgradnje

1

Sobe

1

Kupaonice

Opis

Prodaje se garsonjera na prvom katu manje zgrade na Čiovu pokraj Splita s pogledom na more. Udaljenost zračne luke 7 km.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice i kupaonice.

Stanu pripada i vanjsko parkirno mjesto koje je u cijeni stana.

Projekt je trenutno na građevinskoj dozvoli čije izdavanje se uskoro očekuje a planirano useljenje je u 2025. godini.

Luksuzna stambena zgrada planirana je kao simbol ekskluzivnosti, smještena na privilegiranom dijelu otoka s nevjerojatnim pogledom na Jadransko more. Arhitektonska rješenja su pažljivo odabrana kako bi se uklopila u prirodnu ljepotu okoline, koristeći materijale vrhunske kvalitete i održive tehnologije.

Stambena zgrada dizajnirana je s naglaskom na prostranost, udobnost i luksuz. Svaki stan pruža prozračnost i obilje prirodne svjetlosti, dok privatne terase omogućuju neometani pogled na more i zalazak sunca.

Vlasnicima stanova će biti na raspolaganju zajednički vrt gdje stanari mogu naknadno u dogovoru ugraditi grill, stol, stolice ili drugi vrtni mobilijar. Vanjski parking i zajednički dijelovi biti će pokriveni videonadzorom zbog sigurnosti i zaštite imovine svih stanara.

Stambena zgrada posjeduje 12 podzemnih garažnih mjesta iz kojih se stubištem može doći do stanova i 7 vanjskih parkinga. Uz garžno mjesto dostupne su i punionice za električna vozila.

Također, zgrada posjeduje dizalo, kojim se možete odvesti iz garaže do vlastitog stana.

Agencijska provizija 3%.

Lokacija

Splitsko-Dalmatinska

Županija

Čiovo

Grad

Čiovo

Kvart / Općina

Kontakt