Kamena kuća u centru Kaštel Lukšića, 84m2

175000€

AT880424

ID Nekretnine

Kuća

Vrsta nekretnine

84

1940

Godina izgradnje

2

Sobe

1

Kupaonice

Opis

Predstavljamo Vam kamenu kuću u srcu Kaštel Lukšića, u staroj povijesnoj jezgri, udaljenoj samo 50m od mora.

Kuća ima 84m2 i prostire se na tri etaže, prizemlje, prvi kat i drugi kat.
U prizemlju se nalazi kuhinja, dnevni boravak i kupaonica s wc-om. Prizemlje je s prvim katom povezano unutarnjim stepenicama. Na prvom katu se nalazi jedna prostrana spavaća soba i hodnik koji vodi do stepenica koje vode na drugi kat. Na drugom katu se nalazi jedna spavaća soba i zatvorena terasa.

S prozora spavaćih soba pruža se pogled na dalmatinsku šarmantnu kalu (ulicu) koja vodi do povijesnog Dvorca Vitturi (udaljenost 50m).
Kuću je potrebno renovirati i tada se javljaju brojne mogućnosti. Unutarnji prostor možete oblikovati prema svojim željama a naši arhitekti će Vas rado savjetovati i predložiti najbolje rješenje oblikovano prema Vašim potrebama.

Na udaljenosti od 50m, nalazi se mala lučica gdje su privezane male brodice. Prekrasna pješčana plaža udaljena je 150m od kuće.

Kaštel Lukšić je jedno od 7 Kaštela između Trogira i Splita. Naselje je niknulo u plodnoj zaravni. U prošlosti ovaj kaštel se zvao i Kaštel Vitturi po trogirskoj plemićkoj obitelji koja ga je podigla krajem 15. St. U Kaštel Lukšiću možete vidjeti mnoge spomenike kulture kao što su crkva Sv. Ivana Birnja, dvorac Vitturi u kojem se nalazi muzej grada kaštela, crkva Gospe od Uznesenja, park Vitturi, kaštel Tataglia… Plaže Kaštelanske rivijere nadovezuju se u nizu od 6 kilometara neprekinutih uvala i kupališta zaklonjenih hladovinom borova i tamarisa. Svake godine, od 01.07. – 31.08., održava se “Kaštelansko kulturno ljeto” tijekom kojeg se održi više od 60 manifestacija: kazališne predstave,izložbe slika, koncerti ozbiljne i zabavne glazbe, folklor, sportska natjecanja te razne ribarske i lovacke fešte. Ljubitelji gastronomije u delicijama ovoga kraja mogu uživati u restoranu „Adriatic“, restoranu „Villa Cezar“, i konobi „Duje“.

U Kaštel Lukšiću se mogu dobro odmoriti oni željni mira, dok mladi mogu naći mjesta za provod u obližnjem Trogiru, Splitu i Omišu.

Agencijska provizija 3%

Lokacija

Splitsko-Dalmatinska

Županija

Kaštel Lukšić

Grad

Kaštel Lukšić

Kvart / Općina

Kontakt