Kamena kuća u centru Kaštel Starog, 60m udaljena od mora, 324m2

220000€

AT740424

ID Nekretnine

Kuća

Vrsta nekretnine

324

1960

Godina izgradnje

Opis

U centru Kaštel Starog, samo 60m udaljena od mora, nalazi se ova prekrasna kamena kuća puna potencijala.

Cijena: 680eur/m2

Kuća se nalazi u M zoni, tlocrtne površine 9×9, ima ukupno 324m2 bruto a sastoji se od tri etaže, krovne terase i nestambenog potkrovlja.

Katovi su povezani unutarnjim stepenicama što novom vlasniku daje mogućnost dobivanja minimalno tri apartmana u kući. Unutarnji zidovi prizemlja su kameni što kući daje pravi dalmatinski ugođaj i šarm. Prizemlje, prvi i drugi kat imaju svaki po 81m2 bruto, terasa 40m2 i nestambeno potkrovlje 41m2.

Kuća ima pristupni put automobilom i nalazi se u lijepo uređenoj ulici u blizini svih sadržaja. Udaljena je 60m od mora a 210m pješačke udaljenosti dijeli vas do prekrasne šljunčane plaže.

Vlasništvo je uredno! Kuća ima uporabnu dozvolu!

Kaštel Stari ima sve što vam treba: tu su dućani i restorani, dom zdravlja, pošta, banka, marina s brodovima…. Kaštel Stari je, kao i ostala Kaštela, stalnom i čestom autobusnom vezom spojen sa 12 kilometara udaljenim Splitom, a time i s ostatkom zemlje. Blizu su autocesta i željeznica, a do aerodroma ima 4 kilometara.

Kaštel Stari je najstariji od sedam naselja smještenih na dijelu atraktivne obale između Trogira i Splita. Plaže Kaštelanske rivijere nadovezuju se u nizu od 6 kilometara neprekinutih uvala i kupališta zaklonjenih hladovinom borova i tamarisa.

Za više infomacija javite se agenciji.

Agencijska provizija 3%

Lokacija

Splitsko-Dalmatinska

Županija

Kaštel Stari

Grad

Kaštel Stari

Kvart / Općina

Kontakt