Kuća u centru Kaštel Starog 130m2 s vrtom 184m2

240000€

AT780424

ID Nekretnine

Kuća

Vrsta nekretnine

130

184

Okućnica m²

1924

Godina izgradnje

6

Sobe

2

Kupaonice

Opis

U centru Kaštel Starog nalazi se i prodaje kuća koja se sastoji od prizemlja i prvog kata ukupne površine 130m2 te visokog potkrovlja jednake tlocrtne površine kao ostatak kuće. Iza kuće nalazi se vrt koji pruža brojne mogućnosti. Zemljište na kojem se nalazi kuća ima 250m2.

U prizemlju se nalaze kuhinja, dvije sobe, kupaonica i wc. Na prvom katu su četiri spavaće sobe, dnevni boravak, kupaonica i wc.

Kuća ima pristupni put i nalazi se u lijepo uređenoj ulici u blizini svih sadržaja. Udaljena je 200m od mora a 350m pješačke udaljenosti dijeli vas do prekrasne šljunčane plaže.

Kaštel Stari ima sve što vam treba: tu su dućani i restorani, dom zdravlja, pošta, banka…. Kaštel Stari je, kao i ostala Kaštela, stalnom i čestom autobusnom vezom spojen sa 12 kilometara udaljenim Splitom, a time i s ostatkom zemlje. Blizu su autocesta i željeznica, a do aerodroma ima 4 kilometara.

Kaštel Stari je najstariji od sedam naselja smještenih na dijelu atraktivne obale između Trogira i Splita. Plaže Kaštelanske rivijere nadovezuju se u nizu od 6 kilometara neprekinutih uvala i kupališta zaklonjenih hladovinom borova i tamarisa.

Za više infomacija javite se agenciji.

Agencijska provizija 3%

Lokacija

Splitsko-Dalmatinska

Županija

Kaštel Stari

Grad

Kaštel Stari

Kvart / Općina

Kontakt